Мезонет с гледка море в гр. Созопол

Мезонет с гледка море в гр. Созопол
Продажба 182400€ - Мезонет
0-298 168 кв.м 2 Спални 2 Бани

„Имот на морето“ продава МЕЗОНЕТ с гледка море, в новострояща се 4-етажна сграда в централната градска част на средновековен Созопол.

Жилището е с площ – 98, 74 кв.м + 58 кв.м тераси, разположено на две нива – 4 и 5 етаж, със следното разпределение: първо ниво – дневна с кухня и трапезария, санитарен възел и тераса с гледка море. Второ ниво – две спални, санитарен възел, две тераси с гледка към морето.
Апартаментът се издава със степен на завършеност – шпакловка и замазка, но с възможност за завършване „до ключ“.
Сградата е проектирана в модерен и елегантен стил, предвиждащ изпълнение със съвременни технологии и висококачествени материали. Срок на завършване на сградата – м. май, 2024 г. Има възможност за дългосрочно ползване на паркоместа.
Созопол е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Забележително място ухаещо на старинност и култура. Старинният амфитеатър, традиционните празници на изкуствата, ежегодните събития свързани с театъра, кукленото и изобразителното изкуство, поезията и фотографията, класическата музика, дават възможност да се потопиш в магията на едно по-различно преживяване. Всичко това прави Созопол изключително желано място за почивка или постоянно живеене. Възможността за рентване на жилището Ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестициите.

Характеристики

  • Необзаведен
  • Топлоизолация
Видео

Преглеждане на имота

Подобни имоти

Сравнете имоти

Сравни
Можете да добавите до 4 имота, всеки добавен нов имот ще премахне първият от избраните за сравнение.