Самостоятелни луксозни двуетажни къщи, в затворен комплекс CRISTAL VIEW – кв. Крайморие

Самостоятелни луксозни двуетажни къщи, в затворен комплекс CRISTAL VIEW – кв. Крайморие
Продажба По Договаряне - Къща
0-375 от 259,64 кв.м от 46,84 кв.м

Директно от инвеститора, без комисиона и без такса поддръжка.
ИМОТ НА МОРЕТО продава самостоятелни луксозни двуетажни къщи, в затворен комплекс CRISTAL VIEW – кв. Крайморие, гр. Бургас.
CRISTAL VIEW е затворен комплекс с класически и естетически издържан дизайн, в близост до брега на залива на “Ченгене скеле”. Разположен е в кв. Крайморие, на около 10 км южно от центъра на гр. Бургас.
Комплексът разполага със 7 броя жилищни сгради, като 5 от тях са на свързано застрояване. Всички сгради се отличават със средиземноморски стил. Архитектурният дизайн на жилищните сгради дава усещане за уют, чистота и релакс. Материалите са така подбрани, че да вписват сградите елегантно и непринудено със зеленината, чистия въздух и вдъхновяващите крайбрежни гледки на южното ни Черноморие.
АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН
CRYSTAL VIEW предлага емблематична архитектура и висококачествено изпълнение. За екстериорния дизайн на комплекса са предвидени висок клас мазилки и облицовки от травертин, с които се достигат приветливост и уют. Плътните парапети на терасите завършват с ажурен елемент от ковано желязо, което подчертава допълнително силуета на балконите. Около прозорците се предвиждат декоративни фасадни профили от EPS, които подчертават дизайна на сградата и предават на комплекса класически и времево-издържан стил.
ИЗПЪЛНЕНИЕ И МАТЕРИАЛИ
Външните ограждащи стени са с дебелина 25 см от керамични блокове Wienerberger, серия Poroterm, тъй като комплексът залага на висока енергийна ефективност. По фасадата на сградата се предвижда изолация от експандиран пенополистирол /EPS/. Покривите на всички жилищни сгради са дървени, скатни, като пода на подпокривното пространство е топлоизолиран с топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен /XPS/, с предвидени всички необходими предпазни слоеве от пароизолация и хидроизолация. Отводняването е външно с улуци и водосточни тръби.
Къщите на свързано застрояване се отличават с уединението и комфорта, който предлагат. Те са със самостоятелни дворове с веранди и са заобиколени от растителност. Всяка къща разполага със свое паркомясто разположено до входа на комплекса.
Описание на имотите:
Сграда В1 – Етаж1
Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 72,51 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 94,52 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 167,03 кв.м. Дворна площ и веранда: 132,85.м.
Сграда В2 – Етаж 1
Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 72,51кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 94,52кв.м. Разгъната застроена площ/РЗП/: 167,03кв.м. Дворна площ и веранда: 106,43.м
Сграда Г1 – Етаж 2
Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 71,35 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 87,89 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 159,24 кв.м. Дворна площ и веранда: 46,84.м.
Сграда Г2 – Етаж2
Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж 1: 71,35 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 87,89 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 159,24 кв.м. Дворна площ и веранда: 52,00.кв.м.
Сграда Г3 – Етаж 2
Технически параметри: Застроена площ /ЗП/ на Етаж1: 71,35 кв.м. Застроена площ /ЗП/ на Етаж 2: 87,89 кв.м. Разгъната застроена площ /РЗП/: 159,24 кв.м. Дворна площ и веранда: 57,13 кв.м.
CRYSTAL VIEW е проектиран с мисъл и стремеж към един по-уютен и спокоен живот.

Видео

Преглеждане на имота

Подобни имоти

Сравнете имоти

Сравни
Можете да добавите до 4 имота, всеки добавен нов имот ще премахне първият от избраните за сравнение.