Студио в гр. Созопол

Студио в гр. Созопол
Продажба 61800€ - 1 - стаен Апартамент, Студио
0-295 41,61 1 Спални 1 Бани

„Имот на морето“ продава  СТУДИО, в новострояща се 4-етажна сграда в централната градска част на средновековен Созопол.

Жилището е с площ – 41, 61 кв. м, разположено на втори етаж и има следното разпределение: дневна със спалня, кухненски кът с трапезария, санитарен възел и тераса.

Апартаментът се издава със степен на завършеност – шпакловка и замазка, но с възможност за завършване „до ключ“. Има възможност за дългосрочно ползване на паркоместа.

Сградата е проектирана в модерен и елегантен стил, предвиждащ изпълнение със съвременни технологии и висококачествени материали. Срок на завършване на сградата – м. май, 2024 г.

Созопол е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Забележително място ухаещо на старинност и култура. Старинният амфитеатър, традиционните празници на изкуствата, ежегодните събития свързани с театъра, кукленото и изобразителното изкуство, поезията и фотографията, класическата музика, дават възможност да се потопиш в магията на едно по-различно преживяване. Всичко това прави Созопол изключително желано място за почивка или постоянно живеене. Възможността за рентване на жилището Ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестициите.

Характеристики

  • Необзаведен
  • Топлоизолация
Видео

Преглеждане на имота

Подобни имоти

Сравнете имоти

Сравни
Можете да добавите до 4 имота, всеки добавен нов имот ще премахне първият от избраните за сравнение.